Algemeen Dagblad: Timber ook maandenlang uit de roulatie bij Feyenoord

Algemeen Dagblad: Timber ook maandenlang uit de roulatie bij Feyenoord

29-12-2022 23:22
208

Feyenoord moet de komende maanden niet alleen Gernot Trauner missen, maar ook Quinten Timber lijkt voor lange tijd uit de roulatie te zijn. Het Algemeen Dagblad meldt dat de middenvelder door een blessure lang niet inzetbaar zal zijn.

Volgens de krant is Timber door een blessure aan zijn middenvoetsbeentje twee tot drie maanden niet inzetbaar. Er is nog geen bevestiging vanuit de club en ook zijn bezoek aan het ziekenhuis heeft nog geen uitsluitsel gegeven. De normale revalidatietijd van een dergelijke blessure ligt op minimaal twee maanden herstel. Of de Rotterdammers deze transferperiode op zoek zullen gaan naar een vervanger is nog onduidelijk.

Feyenoord betaalde afgelopen zomer het meeste geld van alle aankopen voor Timber. De middenvelder maakte indruk in de eerste seizoenshelft en maakte al een deel van zijn prijskaartje van 7.4 miljoen waar. Het afvallen van Timber is dan ook een aderlating voor Feyenoord, aangezien andere vaste kracht Trauner ook maandenlang zal moeten toekijken door een blessure. Mats Wieffer wordt nu aangewezen als de meest logische vervanger van Timber.