'Madueke moet meer opleveren: PSV zegt voorlopig 'nee' tegen bod Chelsea'

'Madueke moet meer opleveren: PSV zegt voorlopig 'nee' tegen bod Chelsea'

16-01-2023 09:32
87

PSV heeft voorlopig 'nee' gezegd tegen een aanbieding van Chelsea voor Noni Madueke. Volgens het Eindhovens Dagblad is dertig miljoen euro niet genoeg om de twintigjarige rechtsbuiten los te weken in het Philips Stadion.

PSV raakte sterspeler Cody Gakpo al kwijt aan Liverpool en even dreigde trainer Ruud van Nistelrooij ook Madueke te verliezen. Chelsea zal echter met meer geld over de brug moeten komen als het de Engelsman wil overnemen, meldt het ED. Of de Londenaren een nieuw bod uitbrengen, is niet duidelijk. Afgelopen weekeinde trok de Premier League-topclub al de buidel voor Mykhaylo Mudryk, die voor honderd miljoen euro overkwam van Shakhtar Donetsk.

Wedden

Meer odds

PSV wil zich ondertussen nog versterken na het vertrek van Gakpo, maar voorlopig moet Van Nistelrooij het doen met de spelers die hij heeft. Dat resulteerde in puntenverlies tegen Fortuna Sittard (2-2) en de regionale krant waarschuwt voor de gevolgen. 'Intern is nog geen sprake van paniek, maar een vierde plek in de eindstand zou voor PSV komend seizoen opnieuw een enorme financiële knauw betekenen', doelend op het Conference League-ticket dat dan wacht. 'Van Nistelrooij was zondag aangeslagen door het bizarre puntenverlies tegen Fortuna, maar is vastberaden om de zaak bij PSV te keren.'