Opvallend: Spaanse sportkrant schuift Locadia naar voren als optie voor Barcelona

Opvallend: Spaanse sportkrant schuift Locadia naar voren als optie voor Barcelona

20-01-2023 08:15
60

Het Spaanse Sport denkt verrassend genoeg dat Jürgen Locadia een goede optie is om de spitspositie van FC Barcelona te versterken. Door het vertrek van Memphis Depay heeft de sportkrant een lijstje opgesteld met opvolgers die niet veel hoeven te kosten. Locadia is veruit de meest opmerkelijke naam die genoemd wordt.

Memphis gaat de overstap naar Atlético Madrid maken en daardoor heeft Barça geen echte spits achter Robert Lewandowski meer in de selectie. De Catalanen hebben niet veel geld om een vervanger binnen te halen en daardoor wil Sport een handje helpen. Het medium noemt veertien opties voor Barça in de spits die niet veel hoeven te kosten. Spelers als Roberto Firmino, Alexis Sánchez, Olivier Giroud en Lucas Moura staan op het lijstje, net als Locadia.

De naam van de oud-PSV'er wordt als laatst genoemd. Locadia werd in de afgelopen maanden nog gelinkt aan clubs als NEC en FC Emmen, maar Sport ziet in hem een goede optie die geen transfersom hoeft te kosten. Locadia is namelijk transfervrij na een half jaar in Iran gespeeld te hebben.

De volledige lijst van Sport
Gonçalo Guedes (inmiddels vertrokken naar Benfica)
Roberto Firmino (Liverpool)
Andrea Belotti (AS Roma)
Alexis Sánchez (Olympique Marseille)
Luis Muriel (Atalanta Bergamo)
Olivier Giroud (AC Milan)
Enner Valencia (Fenerbahçe)
Lucas Moura (Tottenham Hotspur)
Moussa Dembélé (Olympique Lyon)
Alfredo Morelos (Rangers FC)
Dries Mertens (Galatasaray)
Anthony Modeste (Borussia Dortmund)
Artyom Dzyuba (clubloos)
Jürgen Locadia (clubloos)