PSV neemt afscheid: 'Gevoel dat ik laatste seizoen niet fair ben behandeld'

PSV neemt afscheid: 'Gevoel dat ik laatste seizoen niet fair ben behandeld'

24 januari - 18:13 Laatste update: 19:39
111

PSV en Mees Kreekels hebben de wegen gescheiden. De 21-jarige verdediger vertrekt op transfervrije basis naar Helmond Sport, nadat zijn contract werd ontbonden bij de Eindhovenaren.

Kreekels doorliep in Eindhoven de volledige jeugdopleiding. Hij begon in seizoen 2009-2010 in de F'jes van PSV. Hij schopte het tot aan Jong PSV, maar hij maakte nooit zijn debuut in de hoofdmacht. Hij kwam in totaal tot 42 wedstrijden voor de beloften. 

Tegenover het Eindhovens Dagblad zegt hij gemengde gevoelens te hebben. "Ik heb er vrede mee dat ik niet de allerlaatste stap kon zetten, dan had ik mezelf maar beter moeten laten zien. Bij Jong PSV had ik dit seizoen zeker van waarde kunnen zijn, maar hield het van de ene op de andere dag op voor mij." 

Dankbaar kijkt Kreekels terug op zijn tijd bij PSV, maar hij had ook dingen anders willen zien. "Ik ben PSV hartstikke dankbaar voor de opleiding en dat ik een nieuw contract heb gekregen na een blessure. Wel had ik het gevoel dat ik het laatste seizoen niet fair ben behandeld. Als de trainer dat anders ziet, is dat zijn mening. Ik sluit dit nu af en ga me richten op het avontuur bij Helmond Sport, waar ik ongelooflijk veel zin in heb", besluit hij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie