Unibet pakt uit: 50x je inleg wanneer PSV van Go Ahead Eagles wint!

Unibet pakt uit: 50x je inleg wanneer PSV van Go Ahead Eagles wint!

28-01-2023 15:00 Laatste update: 16:36

ADVERTORIAL - Het blijft onvermeend spannend bovenin de Eredivisie. PSV staat zaterdag tegenover Go Ahead Eagles en kan met een overwinning dichter bij Feyenoord en AZ komen. De ploeg van Ruud van Nistelrooij zal een dergelijke situatie in Amsterdam willen voorkomen met opnieuw puntenverlies. Bookmaker Unibet keert 50x je inleg uit bij een overwinning van de Eindhovenaren! Hieronder is te lezen hoe die actie in zijn werking treedt.

PSV won slechts een van zijn laatste vier duels en mag zich zaterdag opmaken voor de bezoekers uit Deventer. Met het vertrek van Noni Madueke en Cody Gakpo heeft de ploeg op aanvallend vlak flink ingeleverd. In de wedstrijden tegen Fortuna Sittard, Vitesse en FC Emmen was te zien dat de ploeg moeite heeft kansen te benutten. PSV is echter in de markt voor nog een aanvaller en haalde deze week al spits Fábio Silva naar de lichtstad. Het bestuur houdt nog altijd vertrouwen in Ruud van Nistelrooij en daarmee lijkt een situatie als die in Amsterdam onwaarschijnlijk. Recht PSV de rug tegen Fortuna? Dan pak je 50x je inleg!

Hoe werkt de actie van Unibet? 

1. Klik op één van de links in het artikel
2. Maak een account aan
3. Doe een storting op je nieuwe account
4. Ga naar de wedstrijd PSV - Go Ahead Eagles en selecteer de bet 'Reguliere speeltijd: PSV'
5. Vink de Uniboost aan in je betslip, rechts onderin je beeldscherm

De maximale inzet voor deze actie bedraagt €1, maar minder inleggen mag uiteraard altijd. Krijgt PSV het weer op de rit in eigen huis en wordt een overwinning geboekt? Dan pak je €50! Wordt de crisis in Eindhoven groter door een gelijkspel of nederlaag, net als in de hoofdstad? Dan verlies je €1. Let op: de actie is alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.