Slot woest na 'onacceptabel moment': Dat kan je niet geloven dit

Slot woest na 'onacceptabel moment': "Dat kan je niet geloven dit"

29-01-2023 15:22 Laatste update: 18:33
368

Arne Slot is witheet na het gelijkspel van Feyenoord tegen FC Twente. In de slotfase werd de Rotterdammers een penalty onthouden en dat is de fout van scheidsrechter Allard Lindhout, vindt de trainer.

Robin Pröpper maakte hands in zijn eigen strafschopgebied. Lindhout floot, maar besloot vanwege een lichte duw van Santiago Gimenez een vrije trap toe te kennen aan Twente. "Ik vind het een onacceptabel moment van de arbitrage", reageert Slot voor de camera van ESPN. Een verklaring voor de arbitrale keuze heeft de Feyenoord-coach niet. "Voor de spelers is dit ook lastig."

Na afloop werd Slot overladen met berichten. "Ik kreeg allemaal appjes van mensen die zeiden dat Joshua Brenet ook nog eens het eerste duwtje uitdeelde. Tja, dat kan je niet geloven dit", verzucht hij. "In topwedstrijden zijn standaardsituaties heel belangrijk, maar ook de arbitrage speelt een cruciale rol in topwedstrijden. Dat vind ik vandaag ook weer. Ik zal niet cynisch gaan doen, ik vind gewoon het een onacceptabele beslissing. Dit is overduidelijk een strafschop."

Slot zag desondanks een 'zeer enerverende wedstrijd' in Enschede, waar FC Twente en Feyenoord de punten deelden (1-1). "Ik denk dat we er met z'n allen van hebben genoten."

No Poll