'Hele mooie kans voor mij om naar de nummer één van de Eredivisie te gaan'

'Hele mooie kans voor mij om naar de nummer één van de Eredivisie te gaan'

30 januari - 23:19
36

Thomas van den Belt herhaalt dat hij de stap naar Feyenoord dolgraag wil maken. De middenvelder van PEC Zwolle heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar de koploper van de Eredivisie.

PEC verklaarde zaterdag dat Van den Belt niet weg mag en daar is niets aan veranderd, maar de transferperiode duurt nog één dag en dus kan er van alles gebeuren. "Het is al weken wat onrustiger, maar ik blijf mijn goals maken en dat is een lekker gegeven", verklaart Van den Belt tegen ESPN.

"Het wordt een spannende dag, iets spannender dan normaal. Iedereen weet hoe ik erin sta: het is een hele mooie kans voor mij om naar de nummer één van de Eredivisie te gaan. Die wil ik heel graag maken, dat weet iedereen, ik hoop dat de clubs eruit komen."

Trainer Arne Slot van Feyenoord kent Van den Belts vader Gerard uit hun gezamenlijke periode bij PEC Zwolle. "Hij heeft mij niet gebeld en dat vind ik prima. Ik hoor het wel via de club en mijn zaakwaarnemer. Ja, ik hoop dat ze eruit komen", vertelt Van den Belt.

PEC en Feyenoord onderhandelen op dit moment niet over Van den Belt, in wiens contract een gelimiteerde afkoopsom staat voor aankomende zomer. Daardoor is er nu onderhandelingsruimte, maar in de zomer niet meer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie