Go Ahead en Cambuur komen met bevestiging en zwaaien overbodige krachten uit

Go Ahead en Cambuur komen met bevestiging en zwaaien overbodige krachten uit

31-01-2023 15:16
2

Go Ahead Eagles zwaait Justin Bakker uit, terwijl SC Cambuur afscheid neemt van Jasper ter Heide. Beide spelers kwamen niet meer in de plannen voor bij hun club.

Bakker
De 24-jarige Bakker stapt per direct over naarย KuPS, dat uikomt op het hoogste niveau van Finland. Hij maakte in 2020/2021 de overstap van Jong AZ en speelde 35 officiรซle wedstrijden voor Go Ahead. "Vooral mijn eerste twee seizoenen waren natuurlijk geweldig om mee te maken, met eerst de promotie vanuit de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie en vervolgens handhaving op het hoogste niveau", laat hij weten op de clubsite.

"Uiteraard had ik het afgelopen half jaar liever wat meer wedstrijden gespeeld, maar het neemt niet weg dat ik mijn tijd bij Go Ahead Eagles als positief heb ervaren. Ik zal Go Ahead Eagles blijven herinneren als een warme club."

Ter Heide
Cambuur en Ter Heide gaan voortijdig uit elkaar. Beide partijen waren tot komende zomer aan elkaar verbonden. De 23-jarige middenvelder kwam in 2020 over van Jong Ajax en kwam tot 47 officiรซle optredens voor de Friezen. Het is niet bekend waar Ter Heide zijn loopbaan voortzet.