PSV-miskoop scoort twee keer bij debuut: 'Godzijdank ben ik nu weer terug'

PSV-miskoop scoort twee keer bij debuut: 'Godzijdank ben ik nu weer terug'

05-02-2023 21:34 Laatste update: 23:04
22

PSV-miskoop Bruma kan zijn geluk niet op. De Portugees debuteerde zondag voor SC Braga en was direct twee keer trefzeker, na zijn moeilijke periode's bij PSV en Fenerbahçe.

Bruma, die voor zo'n twaalf miljoen euro werd gehaald, verliet PSV afgelopen zomer omdat hij amper aan de bak kwam in Eindhoven. Bij Fenerbahçe werd hij echter niet eens ingeschreven voor de competitie. Nu maakt de aanvaller het seizoen af bij Braga, waar hij als invaller direct trefzeker was. 'Ik ben zo ontzettend blij", liet Bruma na afloop optekenen door Portugese media.

"Het was zeker niet makkelijk om zo'n lange periode niet of weinig te spelen. Godzijdank ben ik nu terug", vervolgde Bruma. "Nu moet ik doorgaan en hard blijven werken, mezelf verbeteren en Braga te helpen om de gestelde doelen te bereiken."

Een klein half uur voor tijd viel Bruma in bij Braga. In de blessuretijd trof hij twee keer doel tegen middenmoter Famalicão. Het duel eindigde uiteindelijk in 4-1, waardoor Braga nu stevig derde staat in de Portugese competitie.