'Noppert mist Feyenoord-thuis, Van Amersfoort moet komende wedstrijden toekijken'

'Noppert mist Feyenoord-thuis, Van Amersfoort moet komende wedstrijden toekijken'

06-02-2023 18:25 Laatste update: 18:30
111

Andries Noppert is nog altijd niet hersteld van de spierklachten in zijn bovenbeen. De goalie mist de thuiswedstrijd tegen Feyenoord dit weekend. Er zijn nog meer blessurezorgen voor sc Heerenveen, want ook Pelle van Amersfoort is geblesseerd.

Van Amersfoort liep in de warming up van het duel met FC Utrecht een blessure op. "Pelle heeft het de eerste helft nog wel geprobeerd, maar we hebben hem in de rust gewisseld", zegt trainer Kees van Wonderen tegenover de Leeuwarder Courant. Het is niet bekend wanneer Van Amersfoort weer terugkeert, maar voorlopig staat hij aan de kant, laat Van Wonderen weten. "Hij doet de komende wedstrijden niet mee."

Noppert staat nog niet op het trainingsveld en mist de komende twee duels dus ook. Er is ook goed nieuws voor Heerenveen: Thom Haye en Jeffrey Bruma zijn hersteld van de kwetsuren die ze opliepen tegen Utrecht en zijn inzetbaar. 

Heerenveen speelt dinsdagavond in de KNVB Beker tegen NAC Breda. De wedstrijd tegen Feyenoord vindt zondag om 14:30 uur plaats.