Conte met open armen ontvangen bij terugkeer: 'We zijn zo blij dat hij terug is'

Conte met open armen ontvangen bij terugkeer: 'We zijn zo blij dat hij terug is'

09-02-2023 16:36 Laatste update: 17:52
4

Antonio Conte staat weer op het trainingsveld bij Tottenham Hotspur. De Italiaanse oefenmeester was korte tijd uit de running, omdat hij onder het mes moest om zijn galblaas te laten verwijderen.

Vorige week kondigde Spurs aan dat Conte ziek was geworden. Hij kampte met hevige buikpijn, wat door zijn galblaas werd veroorzaakt. Assistent-trainer Christian Stellini vertelt over zijn terugkeer op de persconferentie. "Vanochtend stond hij weer met ons op het veld. Hij moet nog wel een beetje rustig aan doen, maar we waren blij om hem weer op het trainingscomplex te zien. Hij nam de tijd om iedereen een knuffel te geven. We zijn zo blij dat hij terug is."

Wedden

Meer odds

Volgens National Health Service zijn er normaalgesproken twee tot acht weken rust nodig om volledig te herstellen. De Italiaan moest de gewonnen wedstrijd tegen Manchester City aan zich voorbij laten gaan. Stellini zat toen op de bank. Harry Kane scoorde in de wedstrijd zijn 267ste doelpunt voor Spurs, waarmee hij de topscorer aller tijden werd van Tottenham. 

Vanuit Italië belde Conte naar hem. "Hallo Harry, je hebt mij vandaag trots gemaakt", was te horen in het gesprek tussen de trainer en de spits.