Opsteker PSG: sterrentrio in wedstrijdselectie voor clash met Bayern

Opsteker PSG: sterrentrio in wedstrijdselectie voor clash met Bayern

13-02-2023 15:12
12

Paris Saint-Germain is weer op volle oorlogssterkte voor de kraker tegen Bayern München in de achtste finale van de Champions League. Ook Kylian Mbappé en Lionel Messi maken deel uit van het keurkorps van coach Christophe Galtier. 

Vooral Mbappé vormde een groot vraagteken voor het topaffiche in het Parc des Princes van dinsdag. De Franse aanvaller kampte met een bovenbeenblessure. Ook Messi had last van zijn bovenveen. Het duo ontbrak daardoor tijdens het Ligue 1-duel met AS Monaco, dat met 3-1 werd verloren. Het maakte het Parijse humeur er niet beter op. Zo zou Neymar geclasht zijn met enkele ploeggenoten en technisch directeur Luis Campos. 

De Braziliaan weet Messi en Mbappé tegen Bayern mogelijk wel weer aan zijn zijde. Het supertrio maakt deel uit van de wedstrijdselectie. Van de Argentijnse wereldkampioen was al de verwachting dat hij maandag de training zou hervatten, maar wellicht kan ook Mbappé in actie komen Galtier blikt later maandag vooruit op het Champions League-duel. Vermoedelijkheid geeft hij ook duidelijkheid over de fitheid van de aanvallers.