Perez ziet valkuil voor Feyenoord in titelstrijd: 'Als die komt...'

Perez ziet valkuil voor Feyenoord in titelstrijd: 'Als die komt...'

20-02-2023 15:15
179

Karim El Ahmadi denkt dat Feyenoord met de landstitel aan de haal gaat. Kenneth Perez neemt iets gas terug, maar is ook van mening dat de ploeg van Arne Slot een hele goede kans maakt op het eerste kampioenschap sinds 2017.

Feyenoord won afgelopen zaterdag de topper van AZ met 2-1, door een laat doelpunt van Marcus Pedersen. "Ze maken op mij de indruk dat ze de meeste drive hebben om kampioen te worden. Die mis ik soms bij Ajax en PSV", zegt El Ahmadi bij Dit was het Weekend op ESPN. "Ik zie Ajax wel dichter bij komen", vult Perez aan. 

Volgens de Deen had Feyenoord al verder weg van de concurrentie moeten staan. "Ze hebben wel het makkelijkste programma, dat is het voordeel. Dit jaar moet het gebeuren bij Feyenoord", benadrukt Perez. "De enige valkuil is dat Feyenoord de enige ploeg is die nog geen dip heeft gehad. Als die komt, is het de vraag hoelang die gaat duren en hoe duur het ze komt te staan. Het lijkt er niet op dat die er komt, want ik vind Feyenoord het fitste elftal. Hoe zij kunnen aanzetten en het verschil kunnen maken in slotfases...", doelt hij onder meer op de goal van Pedersen tegen AZ.

Feyenoord heeft als koploper van de Eredivisie drie punten meer dan naaste belager Ajax. Nummer drie AZ staat vijf punten achter de Rotterdammers.