Lozano in de spotlights na nieuwe topavond Napoli: 'Misschien wel de beste'

Lozano in de spotlights na nieuwe topavond Napoli: 'Misschien wel de beste'

22-02-2023 10:18
30

Hirving Lozano leverde dinsdagavond een grote bijdrage aan de 0-2 zege van Napoli op Eintracht Frankfurt. Na afloop wordt de oud-PSV’er, die zich liet gelden met een perfecte assist, bedolven onder de complimenten.

"Ik vond Napoli echt heel goed", aldus Owen Hargreaves na afloop bij BT Sport. "Ik denk dat ze zelfs nog beter kunnen. Verdedigend waren ze zo degelijk, Frankfurt had maar één doelpoging. Ze controleerden de wedstrijd volledig en domineerden met balbezit hoog op het veld."

De voormalig middenvelder van Manchester United licht Lozano uit. "Hij was misschien wel de beste speler van de wedstrijd. Een geweldige prestatie en een geweldig begin van het tweeluik."

Osimhen
Ook collega-aanvaller Victor Osimhen liet zich in Duitsland weer gelden met een doelpunt. Corrierre dello Sport is lyrisch over de aanvaller, die in absolute bloedvorm verkeert. 'De Nigeriaanse spits stopt niet. Hij heeft dit seizoen al twintig goals gescoord, waarvan achttien in de competitie en twee in de Champions League.' Komende zaterdag kan de Napoli-machine weer aan de bak. Dan staat het uitduel met middenmoter Empoli, dat eerder dit seizoen in Napels met 2-0 werd verslagen, op het programma.