Van Nistelrooij: 'Of ik rustig bleef? Even niet, maar de ramen vlogen er niet uit'

Van Nistelrooij: 'Of ik rustig bleef? Even niet, maar de ramen vlogen er niet uit'

23-02-2023 10:42 Laatste update: 11:16
40

PSV gaat donderdagavond de beste versie van zichzelf laten zien tegen Sevilla, zo hoopt trainer Ruud van Nistelrooij. De voormalig Oranje-international ziet dat zijn ploeg een wonder nodig heeft om door te gaan in de Europa League, maar gelooft daar wel in.

"Volgens de statistieken is er een wonder nodig en ook zonder de statistieken is dat zo", laat Van Nistelrooij op de persconferentie optekenen door De Telegraaf. PSV moet in eigen huis een 3-0 nederlaag zien goed te maken tegen Sevilla. "We benoemen wat we moeten benoemen en gaan er potverdikke weer tegenaan. Als er tegenslag is, verwerken we die met elkaar en vamos."

Van Nistelrooij hoopt de beste versie van PSV te gaan zien in het Philips Stadion. "Ik loop niet te verkopen dat we het even gaan flikken. Maar ik loop wel te verkopen dat we de beste versie van onszelf gaan zijn. We gaan kijken wat mogelijk is", is de coach duidelijk.

Afgelopen weekend moest Van Nistelrooij thuis nog zien hoe PSV tegen nieuw puntenverlies aanliep. Hij was wegens ziekte niet aanwezig in Utrecht, waar het 2-2 werd. "Of ik rustig bleef? Eventjes niet, maar het was ook niet zo dat de kaarsen door de kamer vlogen, de ramen eruit vlogen of de tv van de muur ligt."