'Feyenoord polste John de Jong om opvolger van Arnesen te worden'

'Feyenoord polste John de Jong om opvolger van Arnesen te worden'

07-03-2023 14:34
92

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op John de Jong in de zoektocht naar een opvolger van Frank Arnesen. Dat meldt Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam. De voormalig technisch directeur van PSV werd gepolst door de Rotterdammers.

De Jong vertrok in september bij PSV na een vertrouwensbreuk met de raad van commissarissen, die hem onder meer verweten dat hij Cody Gakpo niet in de zomer had verkocht. De 45-jarige oud-prof hoeft mogelijk niet lang thuis te zitten, al lijkt hij niet meteen warm te lopen voor een snelle terugkeer in de Nederlandse top.

Krabbendam vertelt in de Dick Voormekaar Podcast over de belangstelling van Feyenoord, dat een technisch manager wil aanstellen. "Ze hebben De Jong een tijdje geleden gepolst of hij er wat voor zou voelen om bij Feyenoord aan het werk te gaan. Maar hij is net weg bij PSV... Daar heeft hij het ook weer niet heel slecht gedaan. Het is natuurlijk wel een prima jongen om in je organisatie te hebben, maar volgens mij ziet hij het nu nog niet zitten."

Onlangs gaf Henk van Stee aan open te staan voor de 'leuke uitdaging' bij Feyenoord. Namen van andere kandidaten zijn nog niet gevallen.