Schmidt flirt met 'heel goede speler' van PSV: 'Ik waardeer hem enorm'

Schmidt flirt met 'heel goede speler' van PSV: 'Ik waardeer hem enorm'

08-03-2023 13:46
70

Roger Schmidt is bijzonder gecharmeerd van Érick Gutiérrez. De middenvelder van PSV zou welkom zijn bij Benfica, laat de succestrainer min of meer doorschemeren.

In de wandelgangen circuleert het gerucht dat Gutiérrez op de nominatie staat om PSV na dit seizoen in te ruilen voor Benfica. Zo'n vaart loopt het nog niet, maar Schmidt werd wel gevraagd naar zijn mening over de 27-jarige Mexicaan. De Duitser is lyrisch.

Wedden

Meer odds

"Ik ben heel blij dat ik met hem kon samenwerken (bij PSV, red.)", aldus Schmidt. "We hebben samen in Nederland het bekertoernooi gewonnen en Érick is een speler die voor altijd in mijn hart zit, want ik waardeer hem ook enorm als persoon. Hij is een heel goede speler en we gaan zien wat er in de toekomst gebeurt. Je weet het nooit in voetbal."

Schmidt plaatste zich dinsdagavond overtuigend voor de kwartfinales van de Champions League door Club Brugge met 5-1 te verslaan. Ook in de Portugese competitie gaat Benfica aan kop. De voorsprong op achtervolger FC Porto bedraagt acht punten.