Primeur voor Club Brugge-uitblinker Meijer: 'Slagingspercentage van 100%'

Primeur voor Club Brugge-uitblinker Meijer: 'Slagingspercentage van 100%'

13 maart - 00:00
6

Club Brugge breit een eind aan een tamelijk onrustige week. De Belgische topclub won met 2-0 van Standard Luik en Bjorn Meijer was één van de doelpuntenmakers. Een gevoel van opluchting heerst bij de linksback.

Meijer merkte veranderingen binnen de groep op sinds de aanstelling van interim-coach Rik de Mil. "Nadat we zowel tegen Oostende als Benfica zwaar onderuit gingen, weet je dat er heel wat chaos op je afkomt en dat er iets staat te gebeuren. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en zonder in details te treden hadden we een goed gesprek. Daarbij viel me meteen op dat hij voor een positieve vibe wist te zorgen", vertelt Meijer na de wedstrijd.

De vrije trap was een bijzonder moment voor Meijer. "Ik had nog nooit een vrije trap genomen in een officiële wedstrijd in mijn profcarrière. Tot nu toe heb ik dus een slagingspercentage van honderd procent, dus dat is prima. We waren hieraan toe." Club Brugge kende een turbulente week, waarin de ploeg uitgeschakeld werd in de Champions League en coach Scott Parker ontslagen werd. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie