Been lovend: 'Ik dicht hem hetzelfde niveau toe als Erik ten Hag'

Been lovend: 'Ik dicht hem hetzelfde niveau toe als Erik ten Hag'

14-03-2023 16:16 Laatste update: 18:47
112

Mario Been denkt dat Arne Slot bij Feyenoord blijft, als de Stadionclub Champions League-voetbal veiligstelt. Mocht de oefenmeester toch vertrekken, is Been van mening dat Slot hoger moet inzetten dan Leeds United.

Over de toekomst van Slot, die bezig is aan zijn tweede seizoen in Rotterdam-Zuid, is veel te doen. "Ik denk dat één ding heel bepalend gaat zijn: het behalen van Champions League-voetbal. Als Feyenoord in staat is kampioen te worden en dus mee gaat doen aan het miljoenenbal, dan blijft Arne nog een jaar", zegt Been in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"Dan is er financieel dusdanig veel mogelijk, dat hij het elftal écht kan versterken", vervolgt de voormalig trainer. "Mocht het niet gebeuren, dan zullen zijn prestaties in het buitenland niet onopgemerkt zijn", wijst hij naar een mogelijke exit van Slot, die afgelopen winter in de belangstelling stond van Leeds United. "Ik denk dat hij een stap hoger kan. Hij mag wat kieskeuriger zijn."

"Ik dicht hem hetzelfde niveau toe als Erik ten Hag", aldus Been. "Dus ik vind dat hij een hogere reach mag hebben dan Leeds."