Ten Hag onder de indruk van United-talent: 'Ben erg blij met zijn optreden'

Ten Hag onder de indruk van United-talent: 'Ben erg blij met zijn optreden'

16 maart - 21:35
7

Erik ten Hag is een tevreden man, nu Manchester United doorstoot naar de kwartfinale van de Europa League. De manager zag dat zijn ploeg goed omging met een luidruchtig Estadio Benito Villamarín, terwijl hij ook nog complimenten uitdeelt aan talent Facundo Pellistri.

United won op bezoek bij Betis met 0-1, waardoor de kwartfinale van de Europa League een feit is. "Ik ben erg blij", laat Ten Hag na afloop optekenen op de persconferentie. "We moesten het stadion niet tot leven komen laten komen. Er was namelijk lawaai bij de start van de wedstrijd, omdat we Betis wat momenten gunden. In de tweede helft deden we wat rustiger. Als je dan eenmaal het eerste doelpunt maakt, is de wedstrijd afgelopen."

Talent Pellistri kreeg in Sevilla een kans in de basis van Ten Hag. "Voor Facundo is het geweldig om in het team te komen", zegt de manager bij BT Sport. "Hij reageerde goed en doet het ook goed op de training, maar een wedstrijd is anders. Aan het begin van de wedstrijd moest hij er nog in komen, maar je zag dat hij het geloof kreeg na een paar minuten. Hij had een aantal heel goede acties en deed in defensief opzicht ook zijn werk. Ik ben erg blij met zijn optreden."

Ten Hag klaagde voor de wedstrijd over de vele blessures en schorsingen bij United. "Deze keer: geen rode kaarten en geen blessures", lacht hij. "Dat kunnen we ook niet gebruiken: onze selectie is wel breed, maar ook weer niet heel groot." 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie