Slot wrijft in handen: 'Ik weet uit ervaring: als hij dát ook weer gaat doen...'

Slot wrijft in handen: 'Ik weet uit ervaring: als hij dát ook weer gaat doen...'

19 maart - 12:20
15

Oussama Idrissi nadert in aanloop naar De Klassieker tegen Ajax zijn oude vorm bij Feyenoord. De 27-jarige linksbuiten was donderdag een constante plaag voor de verdedigers van Shakhtar Donetsk en scoorde twee keer.

Idrissi is inmiddels onomstreden voor coach Arne Slot, nadat hij in het begin van het seizoen nog regelmatig werd uitgejoeld. "Misschien had ik er vroeger wel meer moeite mee", zegt hij tegen Voetbal International. "Maar ik ben nu 27 jaar. Ik doe er alles aan om onverstoorbaar te zijn. Dat klinkt makkelijker dan het is. Je moet als buitenspeler doen waarvoor je staat opgesteld en dat is acties maken. De ene keer gaat dat beter dan de andere keer en soms betaalt zich dat uit met twee goals, zoals tegen Shakhtar."

Ook Slot merkt dat Idrissi weer helemaal terug is. "Dan is het fijn dat hij nu ook steeds vaker rendement haalt uit zijn spel", stelt de oefenmeester. "Die actie en de bal op het juiste moment meegeven aan de back die de overlap maakt, doet hij al het hele seizoen. Maar ik zie hem nu ook steeds vaker passeren buitenom, op snelheid. Ik weet uit ervaring: als hij dát ook weer gaat doen…"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie