Willems niet onder indruk van 'hersenloze imbeciel': 'Kom van Rotterdam-Zuid'

Willems niet onder indruk van 'hersenloze imbeciel': 'Kom van Rotterdam-Zuid'

19 maart - 17:24 Laatste update: 17:28
36

Jetro Willems was niet echt onder de indruk van de klap die hij kreeg van een fan. FC Groningen verloor met 0-2 van SC Heerenveen en in de slotfase ging het mis tussen de spelers en de fans. Willems kreeg daar een tik van een supporter, waardoor het escaleerde.

"Ik ben gelukkig van Rotterdam-Zuid, dus ik heb wel wat meegemaakt. Ik voelde mij niet bedreigd", vertelt Willems na afloop van de wedstrijd bij ESPN. "Ik nam initiatief, iemand moet het doen. Het gaat hier om één persoon en daar gaat de club wat mee doen. Met de anderen praat ik gewoon. Desnoods komen we maandag nog even bij elkaar." De wedstrijd werd na het incident even gestaakt, maar na een korte pauze weer verder gespeeld.

Algemeen directeur Wouter Gudde was een stuk uitgesprokener over de fan die zich liet gaan. "Een hersenloze imbeciel. We gaan maandagochtend met Jetro om de tafel zitten met betrekking tot een eventuele aangifte. Ik heb daar zelf een duidelijke mening over. Hem hebben we adequaat kunnen pakken en hij zal de maximale straf krijgen. Wat er allemaal is gebeurd, is een aanfluiting. Dramatisch."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s