Feyenoord slaat toe en legt huurling definitief vast: 'Zeer goed gevoel'

Feyenoord slaat toe en legt huurling definitief vast: 'Zeer goed gevoel'

03-04-2023 13:26
25

Feyenoord heeft zich definitief versterkt met een zeventienjarige Slowaak. Leo Sauer werd al gehuurd van MSK Zilina en heeft maandag een contract tot medio 2026 ondertekend in De Kuip.

Sauer speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor Feyenoord O21, maakte in een oefenduel al zijn officieuze debuut in de hoofdmacht en heeft de technische staf en clubleiding overtuigd van zijn kwaliteiten. Hoe hoog de transfersom is die Feyenoord overmaakt naar Zilina, is niet bekend.

"Het ondertekenen van mijn contract geeft mij een zeer goed gevoel", reageert Sauer, die uit de voeten kan als vleugelspeler en aanvallende middenvelder, op de Feyenoord-site. "Het is een teken dat er geloof in mij is en het is erg fijn dat ik mij bij deze grote club mag door ontwikkelen."

Hoofd jeugdopleiding Rini Coolen is blij. "We zijn er als club erg content mee dat we een groot talent als Leo voor langere tijd aan ons hebben weten te binden. Leo heeft zich dit seizoen razendsnel weten aan te passen en heeft in korte tijd laten zien over veel kwaliteit en potentie te beschikken. Niet voor niets heeft hij al meerdere malen mogen aansluiten bij Feyenoord 1."