Understatement na eigen goal van Cambuur tegen Feyenoord: 'Jammer natuurlijk'

Understatement na eigen goal van Cambuur tegen Feyenoord: 'Jammer natuurlijk'

17-04-2023 15:02
10

Calvin Mac-Intosch heeft waarschijnlijk een slechte nacht achter de rug. De verdediger van SC Cambuur mocht na vijf maanden weer eens starten in de Eredivisie maar hielp Feyenoord met een kolderiek eigen doelpunt.

Mac-Intosch wilde de bal over de achterlijn koppen, maar verschalkte Robbin Ruiter. De routinier blikt tegenover ESPN terug op het moment. "Dat is jammer natuurlijk", zegt hij met gevoel voor understatement. "Er zat veel effect aan. Ik wil de bal over de achterlijn koppen, maar hij valt net onder de lat binnen. Moeilijk, moeilijk. Uiteindelijk moet je doorgaan. Ik denk dat we als team gevochten hebben, maar dat Feyenoord gewoon te goed was vandaag."

Opvallend was dat Mac-Intosch na zijn eigen goal werd toegezongen in Leeuwarden. "Ja, dat vond ik heel mooi. Daar wil ik ze voor bedanken. Ik heb dit seizoen heel weinig gespeeld, en dat ik nu mocht spelen, vond ik leuk. Ik heb mijn best gedaan", vertelt hij. De perspectieven zijn niet positief bij Cambuur, dat met zestien punten onderaan de ranglijst bungelt. Mac-Intosch: "Zolang het kan, moet je erin blijven geloven. Maar het wordt wel moeilijk."