Danilo blundert met aankondiging AS Roma - Feyenoord: 'Wie reist er ook af?'

Danilo blundert met aankondiging AS Roma - Feyenoord: 'Wie reist er ook af?'

20-04-2023 16:28 Laatste update: 16:36
38

Danilo heeft een klein foutje gemaakt in zijn post op Twitter, waarmee hij zijn volgers wil opwarmen voor AS Roma - Feyenoord. De Braziliaan vroeg zich af of er nog supporters naar Rome kwamen, maar die waren nu juist niet toegestaan.

"Hele hele belangrijke wedstrijd vanavond, wie reist er mee", luidt de tekst onder de beeltenis van Danilo. De supporters van Feyenoord mochten juist op last van de stad Rome niet naar Italië afreizen. Toch zijn er een aantal groepen met Rotterdamse supporters naar de Italiaanse hoofdstad gekomen en zouden er een paar kleine opstootjes zijn uitgebroken tussen rivaliserende fans.

De kans dat Danilo vanavond aan het duel met de Romeinen begint is in ieder geval niet heel groot. De Braziliaanse spits heeft de concurrentiestrijd definitief verloren van de Mexicaan Santiago Gimenez. In het begin van dit seizoen mocht hij wel regelmatig spelen, waardoor hij op twaalf doelpunten staat. Meer dan regelmatig laat Arne Slot hem ook nog invallen voor zijn Mexicaanse concurrent.