'Barça-icoon hakt knoop door en vertrekt na dit seizoen transfervrij'

'Barça-icoon hakt knoop door en vertrekt na dit seizoen transfervrij'

10-05-2023 10:31
17

Het is zo goed als zeker dat Sergio Busquets na dit seizoen vertrekt bij FC Barcelona. Transfergoeroe Fabrizio Romano meldt dat de 34-jarige controleur hard op weg is naar Saudi-Arabië.

Barcelona houdt rekening met een exit van Busquets, klinkt het. Achter de schermen zou de middenvelder zijn beslissing al gemaakt hebben. Busquets zal transfervrij vertrekken uit Camp Nou en naar verluidt komt het officiële statement woensdag al naar buiten. 'Als alles volgens plan gaat', schrijft Romano. Busquets kan rekenen op interesse uit de Verenigde Staten en Saudi-Arabië.

Wedden

Meer odds

Laatstgenoemde land lijkt de meest waarschijnlijke bestemming voor de Spanjaard. Om welke club het gaat, wordt niet duidelijk. Spaanse media meldden onlangs dat Al-Hilal Lionel Messi probeert te verleiden met een overgang door ook voormalig ploeggenoten Busquets en Jordi Alba te overtuigen van een transfer naar Saudi-Arabië.

Busquets maakt sinds 2008 deel uit van de hoofdmacht van Barcelona. Tot dusver speelde hij liefst 719 officiële wedstrijden voor de Catalanen en won hij 31 prijzen met de club.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!