'PSV krijgt concurrentie in strijd om Silva, diverse clubs kloppen aan bij Wolves'

'PSV krijgt concurrentie in strijd om Silva, diverse clubs kloppen aan bij Wolves'

10-05-2023 23:16 Laatste update: 23:34
68

Fábio Silva geniet momenteel interesse van een groot aantal clubs, meldt het Eindhovens Dagblad. De aan PSV verhuurde aanvaller wil volgend seizoen graag in Eindhoven blijven, maar ondertussen hebben zich al wel al meerdere clubs gemeld bij zijn werkgever Wolverhampton Wanderers.

Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher voor het ED, heeft PSV 'volgens betrokkenen' al eerder geprobeerd om Silva te kopen. De Eindhovenaren stuitten daarbij echter op 'onwil' bij Wolves, dat op dit moment niets lijkt te voelen voor een verkoop.

Van onderhandelingen over een nieuwe huur tussen PSV en de Premier League-club is momenteel ook nog geen sprake, melden bronnen aan het ED. Dat heeft te maken met het feit dat de competitie nog niet voorbij is. 'Silva staat volgens diezelfde informanten wel absoluut open voor een jaar extra bij PSV, zeker als de Champions League-voorrondes worden gehaald.' Naast PSV zouden ook clubs uit Italië, Spanje, Engeland en Turkije zich onlangs hebben gemeld bij Wolves, in de hoop een huurdeal tot stand te brengen.

Noa Lang
Noa Lang werd onlangs in verband gebracht met PSV, maar dat is op dit moment niet concreet. 'Bronnen melden dat de aanvaller vanuit agenten wel mondeling als optie is neergelegd bij de Eindhovense club, die op dit moment de handen nog vrij houdt.' Volgens Elfrink moet daar niet al te zwaar aan getild worden, aangezien er op die manier dagelijks tientallen spelers 'neergelegd' worden bij de club.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!