Meijer over 'onzekere' Cillessen bij NEC: 'Ik ga kijken wat de beste oplossing is'

Meijer over 'onzekere' Cillessen bij NEC: 'Ik ga kijken wat de beste oplossing is'

13-05-2023 07:50
23

Trainer Rogier Meijer erkent dat Jasper Cillessen momenteel 'onzeker' oogt in het doel van NEC. De Oranje-international viel ook in het Eredivisie-duel met FC Twente weer op door enkele merkwaardige momenten.

De afgelopen weken blunderde Cillessen al in de wedstrijden tegen Vitesse en sc Heerenveen. Meijer vertelt bij ESPN wat hij van het laatste optreden van zijn doelman vindt. "Onzeker. Ik vond dat er veel onzekerheid en twijfel uitstraalde. Dat is ook de fase waarin hij zit en dat helpt niet, maar er waren elf spelers ondermaats", stelt de oefenmeester.

Cillessen weet de schijnwerpers nu op zich gericht, maar Meijer bespeurde geen extra spanning. "Spanning zie je doordeweeks niet terug, nee. Dat heb je op de training natuurlijk niet. Ik heb een soort van onzekerheid gezien. Oplossing? Het is nu niet het moment om dit te bespreken. Ik ga kijken wat ik ervan vind en wat de beste oplossing is. Jullie zien het vanzelf wel."

Een balende Cillessen erkende zelf al dat hij de laatste tijd 'veel fouten maakt'. Lasse Schöne nam het desondanks voor 'de verschrikkelijk goede keeper' op.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!