'Blind ziet niets in Ajax-terugkeer na naar vertrek: drie belangrijke opties over'

'Blind ziet niets in Ajax-terugkeer na naar vertrek: drie belangrijke opties over'

13-05-2023 09:52
93

Daley Blind ziet het niet zitten om terug te keren bij Ajax. De 33-jarige verdediger heeft een wrange nasmaak overgehouden aan zijn vertrek uit de hoofdstad, zo wordt gesteld in #DoneDeal.

De Telegraaf meldde vrijdag dat Ajax een lijntje heeft uitgegooid naar Blind, die uit zijn contract loopt bij Bayern München. "Huntelaar heeft gevraagd of hij eventueel openstaat voor een terugkeer, dat is nog wel iets minder dan dat hij echt gepolst is voor een terugkeer. Het is een heel logische vraag, als je weet dat Sven Mislintat en Huntelaar spelers zoeken met een Ajax-verleden en persoonlijkheid", wordt verduidelijkt in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur.

Van een derde periode bij Ajax is voorlopig echter geen sprake. "Ik heb al meegekregen dat het vanuit Blind sowieso geen optie is om terug te keren naar Amsterdam", wordt onthuld. "Dus iedereen die zich erop verheugde... het staat niet op zijn verlangslijstje. Wel is zijn vader Danny in Antwerpen geweest om te praten met Marc Overmars, dat staat hoger op het lijstje. Ajax is op dit moment geen optie. Daley is met een heel naar gevoel vertrokken, dat zit nog steeds niet goed bij hem. En veel mensen die betrokken waren bij zijn vertrek, zitten nog bij Ajax."

Blind heeft wel andere ijzers in het vuur. "Er zijn nog drie belangrijke opties over: La Liga, Antwerpen en de MLS. Ik denk dat het heel logisch is dat hij eerst een stap naar La Liga of Antwerp pakt en daarna afsluit in de MLS. Dat is voor hem een logische route."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!