Danny Blind verbaasd door Ajax-nieuws: 'Bij ons nul komma nul van bekend'

Danny Blind verbaasd door Ajax-nieuws: 'Bij ons nul komma nul van bekend'

13-05-2023 17:50 Laatste update: 17:54
53

Danny Blind was verbaasd toen deze week het nieuws naar buiten kwam dat Ajax zoon Daley heeft gepolst. Volgens de oud-speler is er niets waar van het gerucht dat de Amsterdammers contact hebben opgenomen. 

"Wij waren ook verbaasd", stelt Blind in de uitzending van Ziggo Sport. "Het zou mooi zijn als het idee er überhaupt zou zijn, maar er is bij ons nul komma nul van bekend." Onmogelijk is het echter niet, weet Blind. "Hij is een Ajacied en hij is ooit teruggekomen van United om het hier af te maken. Dus hij staat er altijd open voor."

Wedden

Meer odds

Blind ging onlangs op bezoek bij Royal Antwerp FC, waardoor de geruchtenmolen weer op volle toeren ging draaien. "Antwerp had in de winter ook al interesse. Mijn bezoek naar Antwerp had daar niets mee te maken. Ik ken Marc (Overmars, red.) gewoon heel goed, we zijn op heel goede voet met elkaar. Het stond al een tijd in de planning om daarnaar toe te gaan."

Ook in de Primera División zou de interesse op Blind groot zijn, maar op het moment is niets concreet, meent vader Danny. "Op dit moment is het allemaal rustig. We gaan de komende weken afwachten en dan kijken we verder."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!