Bayern-directeur blij met Mazraoui: 'Speelt de laatste weken ongelooflijk goed'

Bayern-directeur blij met Mazraoui: 'Speelt de laatste weken ongelooflijk goed'

13-05-2023 18:47 Laatste update: 14-05-2023 14:14
36

Hasan Salihamidzic, sportief directeur bij Bayern München, is te spreken over de laatste weken van Noussair Mazraoui. De rechtsback kon tot recent niet op veel speeltijd rekenen, maar wordt inmiddels steeds meer ingezet door trainer Thomas Tuchel. 

Sailhamidzic sprak na de overtuigende 6-0 zege van Bayern op Schalke 04 met de Abend Zeitung over Mazraoui. "Hij heeft de laatste weken voortreffelijk gespeeld en heeft daarmee het vertrouwen van de trainer uitbetaald. Hij wist vandaag ook te scoren. Als je ziet wat er allemaal gebeurt op de markt voor backs, zijn we blij hem te hebben. Hij heeft geweldige klasse", aldus de bestuurder.

Wedden

Meer odds

Mazraoui mocht eind vorig jaar nog meermaals de volle negentig minuten maken bij Bayern, maar kreeg begin 2023 last van een ontstoken hartzakje. De back miste daarna acht wedstrijden en kwam in de vijf duels die daarop volgden slechts dertien minuten in actie. De oud-speler van Ajax speelt tot dusver alle minuten in mei en was tegen Werder Bremen en Schalke goed voor een assist en een goal.