'Timber op shortlist in Italië: Ajacied kan mogelijke Ten Hag-aankoop opvolgen'

'Timber op shortlist in Italië: Ajacied kan mogelijke Ten Hag-aankoop opvolgen'

15-05-2023 17:23
55

SSC Napoli heeft Jurriën Timber op de korrel. De kampioen van de Serie A dreigt verdediger Kim Min-Jae kwijt te raken en start daarom de zoektocht naar een opvolger. De Ajacied is een van de kandidaten om de Zuid-Koreaan op te volgen, meldt La Gazzetta dello Sport.

Kim staat er in de Premier League goed op. De centrumverdediger heeft van 1 tot en met 15 juli een ontsnappingsclausule van 48 miljoen euro in zijn contract staan. Manchester United, Chelsea en Tottenham Hotspur behoren tot de clubs die overwegen dit bedrag op te hoesten. Erik ten Hag ziet naar alle waarschijnlijkheid Harry Maguire vertrekken, waardoor The Mancunians bovengemiddeld geïnteresseerd zijn. Napoli houdt rekening met een vertrek van Kim en heeft een shortlist opgesteld met spelers die hem kunnen opvolgen.

Wedden

Meer odds

Op die lijst prijkt ook de naam van Timber. Behalve de Ajax-verdediger staan ook Konstantinos Mavropanos (VfB Stuttgart), Giorgio Scalvini (Atalanta Bergamo) en Kevin Danso (RC Lens) in de belangstelling van Napoli. Het is nog onduidelijk welk bedrag Ajax verlangt voor Timber.

Recent liet Timber zich uit over een mogelijk vertrek uit Amsterdam. "De kans is er, het kan gebeuren, maar ik zit ook goed hier. Ik ben nog jong en hier past alles ook bij me. Ik ga rustig kijken."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!