Perez verbijsterd door schuldbewuste arbiter: Echt een heel slechte actie

Perez verbijsterd door schuldbewuste arbiter: "Echt een heel slechte actie"

22-05-2023 12:56
52

Pol van Boekel krijgt na FC Emmen - Feyenoord een dikke onvoldoende van Kenneth Perez. De scheidsrechter ging lelijk de mist in door geen voordeel te geven aan de thuisploeg.

Richairo Zivkovic had een vrije doortocht, maar Van Boekel blies al op zijn fluit. "Even serieus, man", foetert Perez bij Dit Was Het Weekend. "Haal die fluit uit je mond! Zorg dat je jezelf iets meer bedenktijd geeft. Hij kijkt niet eens. Echt, jongen..."

Perez hoopt dat Van Boekel, die de protesterende Zivkovic ook nog geel gaf, een slechte zondagavond heeft gehad. "Hij moet bijna Zivkovic opbellen om sorry te zeggen. Hij had zichzelf een gele kaart moeten geven", vervolgt de ESPN-analist, die een duidelijke boodschap heeft. "Scheidsrechters, haal die fluit van je mond af! Echt een heel slechte actie."

Op het moment van het voorval stond het 1-1 op de Oude Meerdijk. Door twee doelpunten van invaller Danilo trok Feyenoord aan het langste eind. In de rust gaf de schuldbewuste Van Boekel zijn fout toe, vertelt Zivkovic aan RTV Drenthe. "Maar wat koop ik daar voor?"