Haaland legt Keane het zwijgen op: 'Geef niets om die man'

Haaland legt Keane het zwijgen op: 'Geef niets om die man'

4 mei - 21:34 Laatste update: 21:56
27

Erling Haaland wordt niet warm of koud van de kritiek van Roy Keane, die hem eind maart na de remise tegen Arsenal een 'League Two-speler' noemde. De topspits van Manchester City antwoordde zaterdag op het veld met vier goals tegen Wolverhampton Wanderers (5-1).

"Het niveau van zijn veldspel is gewoon zo laag. Met koppen en afwerken is hij een van de beste van de wereld, maar zijn spel was voor zo'n speler heel slecht. Het was vandaag bijna alsof je naar een speler uit de League Two zat te kijken", zei Keane onder meer, nadat Haaland geen potten wist te breken in de kraker tegen titelconcurrent Arsenal (0-0).

Wedden

Meer odds

Haaland werd zaterdag na afloop van het Premier League-duel met Nottingham gevraagd naar de opmerkingen van Keane. "Ik geef echt niets om die man, dus het is prima", reageerde de Noor koeltjes bij Viaplay. 

Overigens haalde City-manager Pep Guardiola zijn topschutter tien minuten voor tijd naar de kant. De twee hadden daarna een kleine discussie. Volgens Guardiola is Haaland van mening dat de scheidsrechters wel wat vaker in zijn voordeel mogen fluiten. "Hij was dat een beetje zat. Ze zeggen altijd dat het geen overtreding is."