BILD: Álvarez past niet 100 procent in de plannen en ziet transferoptie wegvallen

BILD: Álvarez past niet 100 procent in de plannen en ziet transferoptie wegvallen

22-05-2023 17:48 Laatste update: 17:58
58

Bayern München wordt niet de nieuwe werkgever van Edson Álvarez. Het Duitse BILD schrijft dat de interesse van Der Rekordmeister in de Ajax-middenvelder is afgekoeld.

Samen met Borussia Dortmund was Bayern de favoriet om Álvarez komende zomer in te lijven. Die Schwarzgelben hebben al geruime tijd een streepje voor, omdat Bayern niet concreet werd. Maandag wordt duidelijk dat Álvarez niet met Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui herenigd wordt. 'Bayern gaat de interesse in Edson Álvarez niet intensiveren', klinkt het.

De Mexicaanse controleur past naar verluidt niet voor honderd procent in de plannen van Bayern. De kans dat Álvarez zijn carrière bij Dortmund voortzet, is nog altijd aannemelijk. Jude Bellingham vertrekt na dit seizoen zo goed als zeker voor een bedrag rond de honderd miljoen euro bij de koploper van de Bundesliga, waardoor Dortmund met een gevulde portemonnee op zoek kan naar een middenvelder.

Ajax verlangt ongeveer veertig miljoen euro voor Álvarez. De Amsterdammers houden rekening met een exit van de Mexicaan. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!