Yilmaz vertrekt definitief bij Fortuna en belooft uitleg: 'Wens ze veel succes'

Yilmaz vertrekt definitief bij Fortuna en belooft uitleg: 'Wens ze veel succes'

26 mei - 12:47 Laatste update: 14:53
33

Het hoge woord is eruit: Burak Yilmaz is volgend seizoen geen speler meer van Fortuna Sittard. Dat vertelt de Turkse spits via zijn eigen Instagram. Volgens Yilmaz zijn er dingen voorgevallen met de eigenaar van Fortuna, maar kan hij daar nu nog geen uitleg over geven.

'Ik speel volgend jaar niet meer voor Fortuna', legt Yilmaz uit. 'Ik zal zo snel als het kan uitleggen wat er is gebeurd met mij en het bedrijf Azerion. Ik wens jullie allemaal veel succes.' Azerion is onderdeel van Principion en grootaandeelhouder van de Limburgse club. Yilmaz was de laatste weken al afwezig bij wedstrijden en deed ook trainingen niet mee bij de ploeg van trainer Julio Velázquez.

De kans dat Velázquez in Sittard blijft is ook erg miniem. Fortuna ziet een langere samenwerking niet zitten. Yilmaz speelde uiteindelijk 26 duels voor de Limburgers en kwam daarin negen keer tot scoren. Of de Turkse spits stopt met voetballen of nog bij een andere club aan de slag gaat, is onbekend. Eerder werd naar buiten gebracht dat hij mogelijk assistent-bondscoach van Turkije gaat worden.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie