Lof voor Van der Sar: 'Hij keert volgend jaar zeker terug bij een grote club'

Lof voor Van der Sar: 'Hij keert volgend jaar zeker terug bij een grote club'

31-05-2023 07:27
126

Volgens Theo van Duivenbode zit het werk van Edwin van der Sar in de voetballerij er nog lang niet op. Dat vertelt de oud-commissaris van de Amsterdammers in gesprek met Radio 1 van de NOS. Voor hem is het duidelijk dat hij sterker terug zal keren.

"Al die journalisten en praatprogramma's wilden hem allang weg hebben", constateert Van Duivenbode. In 2012 had de oud-commissaris al contact met Van der Sar, maar toen wilde hij eerst een andere functie bij Ajax. "Hij werd toen commercieel directeur. Bedenk wel dat Ajax toen een eigen vermogen had van 46 miljoen euro. Kijk hoe die club gegroeid is. Dan kun je niet zeggen dat hij het niet goed gedaan heeft."

Wedden

Meer odds

Voor Van Duivenbode was het dan ook erg vervelend om te horen dat Van der Sar is vertrokken. "Ik vind het persoonlijk verrekte jammer, maar ik begrijp het wel. Ik ben er heilig van overtuigd dat hij over een jaar bij een hele grote club terugkeert. Edwin is een verdomd goede vent. Hij was nota bene vice-voorzitter van één van de grootste clubs van Europa."