Toekomst bij FC Twente onzeker: 'Manchester City wil veel geld voor mij'

Toekomst bij FC Twente onzeker: 'Manchester City wil veel geld voor mij'

03-06-2023 08:10 Laatste update: 08:24
45

Manfred Ugalde weet nog niet of hij volgend seizoen weer bij FC Twente speelt. De 21-jarige spits wordt gehuurd van de City Football Group.

"Mijn manager en Manchester City zijn met mijn toekomst bezig", reageert Ugalde in De Telegraaf. "Het belangrijkste voor mij is om veel te blijven spelen. Ik denk dat het lastig wordt voor FC Twente om mij te kopen, omdat Manchester City veel geld wil voor mij. Misschien dat ik weer verhuurd kan worden, maar dat is nog onzeker."

Ugalde wist na de winterstop Ricky van Wolfswinkel uit de basis te verdrijven bij Twente. De Costa Ricaan wil nu eerst het Europese ticket veiligstellen met de ploeg van Ron Jans, voordat hij een besluit neemt over zijn toekomst. De Tukkers wonnen de eerste ontmoeting met sc Heerenveen in de halve finale van de play-offs met 1-2. Ugalde maakte diep in blessuretijd de winnende. "Godzijdank speel ik nu en kan ik het elftal helpen door goals te maken. Ik heb veel zelfvertrouwen, omdat ik nu een aantal malen op rij heb gescoord. Als die eerste goal erin ligt, is het gemakkelijker om meer doelpunten te maken."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!