Janssen: 'Dit is mooiste moment uit m'n carrière. We gaan volledig naar de kloten'

Janssen: 'Dit is mooiste moment uit m'n carrière. We gaan volledig naar de kloten'

04-06-2023 21:40
10

Door de bizarre ontknoping in België beleeft Vincent Janssen nu naar eigen zeggen het mooiste moment uit zijn carrière. De spits kan nog altijd niet helemaal geloven dat hij met Royal Antwerp kampioen is geworden. Dat zorgt er echter niet voor dat hij wat rustiger aan zal doen tijdens de festiviteiten.

Antwerp is door een ongekende slotfase kampioen van België. Het maakte zelf een late gelijkmaker tegen KRC Genk, terwijl Union Sint-Gillis in blessuretijd verloor van Club Brugge. Dat was precies genoeg voor het kampioenschap. "Ik zag hem stijf in de kruising gaan. Wat een moment", zegt Janssen over de goal van Alderweireld bij Eleven Sports.

Wedden

Meer odds

Janssen is onder de indruk van Alderweireld, die Royal Antwerp dus naar de titel heeft geschoten. "Hoe hij terugkomt naar zijn stad en dan meteen de dubbel pakt in zijn eerste seizoen. Geweldig."

De voormalig international van Oranje kijkt nu reikhalzend uit naar het kampioensfeest. "We gaan er een feestje van maken. Vandaag en morgen. We gaan helemaal naar de kloten. Ik ben zo blij. De dubbel winnen is het mooiste moment uit mijn carrière. Hier ga ik van genieten."