'Stoelendans bij Heerenveen: Noppert wil weg, al twee biedingen voor Van Ewijk'

'Stoelendans bij Heerenveen: Noppert wil weg, al twee biedingen voor Van Ewijk'

21-06-2023 09:59 Laatste update: 14:45
79

De selectie van sc Heerenveen ondergaat deze zomer waarschijnlijk een aantal veranderingen. Dat meldt de Leeuwarder Courant. Zo staat Andries Noppert open voor een transfer en is er veel belangstelling voor Milan van Ewijk.

Het contract van Noppert in Heerenveen loopt tot 2024 en de Friezen hebben hem al een aanbieding gedaan om deze te verlengen. De 'WK-keeper' van Oranje wisselde van zaakwaarnemer en heeft nog niet gereageerd op de aanbieding van zijn club. Noppert zou graag een mooie transfer willen maken. Voor Heerenveen zou dat betekenen dat de club op zoek moet naar twee nieuwe keepers, want ook reservedoelman Xavier Mous vertrekt.

Voor Van Ewijk is er inmiddels een stuk meer interesse vanuit binnen- en buitenland. RSC Anderlecht en Coventry City hebben ook daadwerkelijk een bod gedaan op de verdediger, maar die vond Heerenveen niet toereikend genoeg. De Friezen willen het onderste uit de kan voor Van Ewijk, zodat ze zelf verder kunnen investeren. De beoogde opvolger van de rechtsback is Denzel Hall van Feyenoord. Hij speelde vorig jaar op huurbasis voor ADO Den Haag.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!