'Arsenal gaat snel nieuw bod uitbrengen op Timber, die overtuigd is door Arteta'

'Arsenal gaat snel nieuw bod uitbrengen op Timber, die overtuigd is door Arteta'

25-06-2023 07:17
294

Arsenal gaat naar alle verwachting snel een nieuw bod uitbrengen op Jurriën Timber. Dat meldt Fabrizio Romano. De Ajax-verdediger zou inmiddels volledig overtuigd zijn van het sportieve plaatje dat de Premier League-club hem voorschotelde. 

The Athletic maakte afgelopen maandag melding van het eerste bod van Arsenal op Timber. The Gunners legden zo’n 35 miljoen euro op tafel, maar dat was niet genoeg om de Amsterdammers overstag te laten gaan. 

Wedden

Meer odds

Een tweede bod is nu onderweg, meldt Romano. Arsenal gaat waarschijnlijk meer dan 40 miljoen bieden om zo stappen te maken in de onderhandelingen met Ajax, dat Timber de toezegging heeft gedaan mee te werken aan een vertrek. 

De ambities van de verdediger zelf, wiens naam ook bij Bayern München werd genoemd, zijn duidelijk. Hij wil naar Arsenal. Timber is overtuigd van het toekomstperspectief dat de nummer twee van het afgelopen PL-seizoen hem voorschotelde. Daar speelde manager Mikel Arteta, net als tijdens de gesprekken met Kai Havertz, een grote rol in.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!