Italiaanse media: PSV wil aanval versterken met Milan-flop van 35 miljoen euro

Italiaanse media: PSV wil aanval versterken met Milan-flop van 35 miljoen euro

14-07-2023 08:35 Laatste update: 09:25
166

PSV zou interesse hebben getoond in Charles De Ketelaere van AC Milan. Dat meldt onder andere de Italiaanse transferspecialist Nicolò Schira. De Belg van de Milanezen mag deze zomer vertrekken.

PSV lijkt nog op zoek naar een aanvallende versterking en heeft daarvoor interesse in de Belg. Eerder werd Ricardo Pepi en Noa Lang al aangetrokken, maar De Ketelaere is vooral een aanvallende middenvelder. Hij kan ook als rechtsbuiten uit de voeten. Of de linkspoot haalbaar is, is een tweede. Er zouden verschillende Premier League-clubs in de rij staan voor De Ketelaere.

Wedden

Meer odds

Vorig jaar zomer werd De Ketelaere na een lange transfersoap naar AC Milan gehaald. De Belgische aanvaller werd voor 32,5 miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen weggekocht bij Club Brugge. Hij tekende een contract tot 2027, maar zijn eerste jaar verliep niet zoals gehoopt. De Ketelaere kon geen moment overtuigen onder Stefano Pioli en de trainer zou na een seizoen al genoeg hebben gezien. De Belg komt niet meer voor in zijn plannen en mag dus vertrekken.

Op het voorbije EK Onder 21 was De Ketelaere nog aanvoerder van Jong België. Met een sterk elftal trokken de Rode Duivels richting het beloftentoernooi, maar net als Jong Oranje vloog de ploeg er in de groepsfase al uit.