Misidjan laat Twente links liggen en trekt mee met karavaan naar Saudi-Arabië

Misidjan laat Twente links liggen en trekt mee met karavaan naar Saudi-Arabië

15-07-2023 09:40 Laatste update: 10:00
26

Virgil Misidjan is de volgende speler die officieel richting Saudi-Arabië trekt. De aanvaller die vorig jaar uitkwam voor FC Twente tekent voor twee jaar een contract bij Al Tai FC. Misidjan liep 1 juli uit zijn contract bij de Tukkers, waardoor hij transfervrij was.

FC Twente wilde het contract van Misidjan graag verlengen, maar vertrekkend technisch directeur Jan Streuer vertelde eerder al dat het moeizaam ging. De entourage van de aanvaller zou te hoog in de boom zitten, waardoor een breuk onvermijdelijk was. Misidjan gaf twee weken geleden al een hint via zijn Instagram, waar hij aangaf dat hij onderweg naar Riyad was.

Zoals bekend is Misidjan niet de enige Europese speler die naar Saudi-Arabië vertrekt. Voor Al Tai is hij wel één van de grotere aankopen. De meeste topspelers trekken naar Al Ittihad, Al Ahli, Al Nassr of Al Ettifaq. Misidjan speelde in Nederland naast FC Twente nog voor PEC Zwolle en Willem II. Afgelopen seizoen maakte de aanvaller tien goals in 41 wedstrijden voor de ploeg uit Enschede.