Feyenoord-vertrek weggewuifd: 'Zaakwaarnemers ook gezegd dat ik niets wil horen'

Feyenoord-vertrek weggewuifd: 'Zaakwaarnemers ook gezegd dat ik niets wil horen'

17-07-2023 11:18
42

Marcus Pedersen wordt in verband gebracht met VfL Wolfsburg en Torino, maar lijkt de boot zelf af te houden. De 23-jarige rechtsback voelt zich goed bij Feyenoord, vertelt hij in De Telegraaf.

Pedersen ziet kansen door het mogelijke vertrek van concurrent Lutsharel Geertruida, die belangstelling geniet van RB Leipzig. "Ik voel dat ik hier voor mijn plek kan gaan komend seizoen", stelt de Noor, die ook gelezen heeft dat er voor hem Duitse en Italiaanse interesse zou zijn. "Maar er is niks concreets. Het zijn slechts geruchten. Mijn hoofd is volledig bij Feyenoord. Ik heb mijn zaakwaarnemers ook gezegd dat ik niets wil horen, omdat ik mijn focus op het veld wil hebben."

Joshua Brenet werd al genoemd als mogelijke vervanger, maar voor Pedersen is het 'een droom' om met Feyenoord de Champions League in te gaan. Hij oordeelt dat de ploeg van Arne Slot er uitstekend voor staat. "Het wordt weer een heel lang seizoen en iedereen begint natuurlijk weer op nul, maar ik zie wel dat we een heel sterke selectie hebben. Op dit moment is Feyenoord de perfecte club voor voetballers."

Dat komt niet in de laatste plaats door Slot. "Ik heb hem de laatste twee jaar van dichtbij gevolgd en gezien hoe de hij de club heeft getransformeerd. Het was voor de club heel belangrijk dat hij bleef." Volgens Pedersen is de band tussen trainer en spelers uitstekend. "Hij is een trainer met een enorme voetbalintelligentie, die alle details opmerkt. Door hem hebben we enorme stappen gezet. Omdat hij ons dingen heeft geleerd die niet alle trainers zien", besluit de back zijn lofzang.