Reijnders tussen de sterren: middenvelder debuteert voor Milan tegen Real Madrid

Reijnders tussen de sterren: middenvelder debuteert voor Milan tegen Real Madrid

24-07-2023 07:54
38

Tijjani Reijnders heeft tijdens een bijzonder fraai affiche zijn officieuze debuut gemaakt voor AC Milan. De van AZ overgekomen middenvelder viel in tegen Real Madrid, maar kon een Italiaanse nederlaag niet voorkomen: 3-2.

Real Madrid en AC Milan troffen elkaar in het kader van de Soccer Champions Tour in de Verenigde Staten. Reijnders begon op de bank in de Rose Bowl in het Californische Pasadena. Daar zag hij I Rossoneri sterk beginnen. Fikayo Tomori kopte raak uit een hoekschop van Christian Pulisic. Luka Romero maakte op prachtige wijze zelfs de 2-0. 

In de tweede helft richtte de Koninklijke zich echter op. Carlo Ancelotti bracht sterren als David Alaba, Luka Modric, Rodrygo en Vinícius Júnior in en dat sorteerde effect. Binnen een tijdsbestek van twee minuten trok Federico Valverde de stand gelijk.

Milan-trainer Stefano Piolo wisselde twintig minuten voor tijd vervolgens zijn hele ploeg. Zodoende kwam ook Reijnders binnen de lijnen. De Nederlander kon echter geen hoofdrol opeisen. Die eer was weggelegd voor Vinícius. De Braziliaan besliste het duel op aangeven van Modric.