'Jahanbakhsh negeert lucratieve aanbiedingen om bij Feyenoord te blijven'

'Jahanbakhsh negeert lucratieve aanbiedingen om bij Feyenoord te blijven'

25-07-2023 13:46 Laatste update: 14:24
85

Alireza Jahanbakhsh lijkt niet van plan Feyenoord deze zomer te verlaten. Aanbiedingen uit Saudi-Arabië, Frankrijk, Turkije en de Verenigde Staten zijn allemaal afgeslagen door de vleugelaanvaller uit Iran.

Het Iraanse persbureau Tasnim maakt dinsdag melding van het opvallende nieuws. Jahanbakhsh wil sowieso in Europa blijven voetballen, waardoor geïnteresseerde partijen uit Saudi-Arabië en de Verenigde Staten geen kans maken.

Met name vanuit Saudi-Arabië zou er veel zijn geïnformeerd. Jahanbakhsh besloot echter een 'verleidelijk aanbod' af te slaan. Ook in Frankrijk kreeg een club nul op het rekest. Volgens 1908 gaat het om Toulouse. Jahanbakhsh zou eveneens een 'nee' hebben verkocht aan Turkije én een Nederlandse partij.

Alles wijst erop dat Jahanbakhsh niet staat te springen om Feyenoord te verlaten. De bijna dertigjarige aanvaller, die eerder uitkwam voor NEC, AZ en Brighton, wil dolgraag debuteren in de Champions League.

Twee weken geleden kwam naar buiten dat Feyenoord openstaat voor een vertrek van Jahanbakhsh. De Iraniër heeft een hoog salaris voor een speler die niet altijd zeker is van een basisplaats.