'Liverpool heeft pech: Southampton wijst bod van 43,5 miljoen euro af'

'Liverpool heeft pech: Southampton wijst bod van 43,5 miljoen euro af'

25 juli - 17:19 Laatste update: 17:20
10

Southampton heeft een bod van Liverpool maar liefst 43,5 miljoen euro op Romeo Lavia afgewezen. Dat meldt The Athletic dinsdag.

Volgens het medium moet Liverpool het bod met ongeveer een derde verhogen om te voldoen aan de vraagprijs van Southampton. De Engelse club verwacht namelijk 58 miljoen euro voor de Belg. Ondanks het feit dat de club uit Southampton degradeerde uit de Premier League, was Lavia het afgelopen seizoen één van de lichtpuntjes. 

Lavia wordt al een tijdje genoemd om het middenveld van Liverpool te versterken. Met het naderende vertrek van Jordan Henderson en Fabinho is trainer Jürgen Klopp nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe pion op het middenveld. Lavia zelf ziet een transfer naar Liverpool wel zitten en zou al groen licht hebben. Er moet alleen nog onderhandeld worden over de transferprijs.

The Reds zouden met Lavia de derde middenvelder van deze transferperiode in huis halen. Eerder werden Alexis Mac Allister (Brighton & Hove Albion) en Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) al verwelkomd in Liverpool. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!