'Kooplustig Al Hilal nadert akkoord met PSG over transfer van Verratti'

'Kooplustig Al Hilal nadert akkoord met PSG over transfer van Verratti'

26-07-2023 20:52 Laatste update: 21:03
84

Al Hilal staat op het punt om Marco Verratti aan te trekken. Dat meldt Fabrizio Romano. De club uit Saudi-Arabië en Paris Saint-Germain, de huidige werkgever van de Italiaanse middenvelder, naderen een akkoord. 

Volgens Romano begeeft de aanstaande transfer van Verratti richting Al Hilal zich momenteel al in de afrondende fase. De kapitaalkrachtige Saudische club is niet ver verwijderd van een akkoord met PSG. De dertigjarige middenvelder gaat naar verluidt een contract van drie jaar tekenen. 

Met de naderende transfer van Verratti staat Al Hilal op het punt om opnieuw een topspeler in te lijven. Eerder versterkte de club zich al met Kalidou Koulibaly, Rúben Neves en Sergej Milinković-Savić. Eerder op woensdag presenteerde de club ook al Malcom. Daarnaast mengde Al Hilal zich ook in de strijd om de handtekening van Kylian Mbappé. 

Verratti komt sinds 2012 uit voor PSG. De sierlijke middenvelder speelde tot op heden 416 wedstrijden voor de Franse topclub, waarmee hij liefst negen keer landskampioen werd.