Almere City strikt derde zomerversterking met 'heel wat Eredivisie-ervaring'

Almere City strikt derde zomerversterking met 'heel wat Eredivisie-ervaring'

01-08-2023 10:36
26

Almere City FC heeft de derde versterking sinds de promotie naar de Eredivisie binnen. Sherel Floranus komt over van de Turkse club Antalyaspor en tekent voor twee seizoenen.

Floranus werd opgeleid door Sparta en speelde later voor sc Heerenveen. In Turkije kwam hij dertig keer in actie, maar mocht hij vertrekken. "Almere City FC is een fantastische club die hard aan de weg timmert", reageert Floranus op de website van zijn nieuwe club. 'Het is mooi om onderdeel uit te maken van het debuut in de Eredivisie. Daarnaast is Alex Pastoor een trainer waar ik al mee heb gewerkt en waar ik veel vertrouwen in heb."

Wedden

Meer odds

Technisch manager Johan Hansma is blij met de komst van Floranus ."Met Sherel halen we een verdediger in huis die zowel als rechts- en linksback goed uit de voeten kan en daarnaast al heel wat wedstrijden Eredivisie-ervaring heeft ondanks dat hij nog maar 24 jaar is. Wij zijn blij dat hij ons komt versterken in ons eerste Eredivisie-seizoen." Almere versterkte zich deze zomer al met Thomas Robinet (KV Oostende) en Peer Koopmeiners (AZ, huur).