'Tegenvaller voor PSV: droomkandidaat bedankt voorlopig voor transfer'

'Tegenvaller voor PSV: droomkandidaat bedankt voorlopig voor transfer'

02-08-2023 08:26
109

De pogingen van PSV om Charles De Ketelaere in te lijven dreigen voorlopig op niets uit te lopen. De 22-jarige Belg ziet een (huur)transfer naar Eindhoven voorlopig niet zitten, valt te lezen in Het Nieuwsblad.

AC Milan is De Ketelaere liever kwijt dan rijk. Atalanta Bergamo, RC Lens en Olympique Marseille tonen interesse, maar PSV is het meest concreet. In het Philips Stadion is hij de gedroomde opvolger van Xavi Simons. De twaalfvoudig international houdt de boot echter af. Het sterkt het vermoeden dat hij nog steeds voor zijn kans wil gaan in San Siro, meldt de Belgische krant.

Wedden

Meer odds

Volgens Het Nieuwsblad hoorde de entourage van De Ketelaere officieel ook nog niets van Milan over de plannen met hem. Het is daarom afwachten of de aanvallende middenvelder in de komende weken alsnog eieren voor zijn geld kiest bij de Italiaanse topclub. Het afgelopen seizoen kwam hij nauwelijks in actie en nog zo'n jaar kan hij zich met het oog op zijn ontwikkeling niet permitteren.

Toch wilde ook zaakwaarnemer Tom de Mul onlangs nog niet opgeven. "Charles wil nu doorzetten en van zijn tweede seizoen in Milaan wél een succes maken, daarvoor moet in Georgië de basis worden gelegd", zei hij voorafgaand aan het EK O21. "De afgelopen maanden hebben er veel clubs geïnformeerd, maar Charles is geen opgever."